tiistai 8. huhtikuuta 2014

Vapaalla

On ollut voimat hieman vähissä, kun loppukuusta iski vatsatauti koko perheeseen. Huhhuh. Siitä kun selvittiin, niin osaa taas terveyttä arvostaa ihan eri tavalla!
Viime viikko oli ihana, sillä miehelläni oli viikon talviloma ja meillä oli kerrankin mahdollisuus tehdä rauhassa kelloa kyttäämättä kaikkea kivaa perheenä. <3

Maanantaina lähdettiin pyörähtämään Lappeenrannassa. Vähän shoppailtiin, löysin uudet mustat farkut Vero Modasta sekä käytiin syömässä. Mikael viihtyi hyvin koko reissun ajan, oli hyväntuulinen ja iloinen. Piti äidin kiireisenä ravintolassakin viskomalla leluja lattialle.. :D

Keskiviikkona olikin tän maman vuoro päästä rentoutumaan kunnolla, nimittäin kampaajan tuolissa. Mikael jäi siksi aikaa isukin hellään hoiviin.
Meillä on ollut kampaajani kanssa tammikuusta lähtien vaalennusprosessi käynnissä. Sävystä ei vielä tälläkään kerralla tullut se, mihin pyrin, mutta sehän olikin tiedossa, että hiusten vaalentaminen syvästä tumman ruskeasta blondiin ei käy ihan yhdessä yössä. Ellei sitten halua, että kaikki karvat tippuvat päästä/kuivuvat kokoon.


Tästä..(huom ei oma tukka, vaan pidennykset)

Tähän..

Torstaina vietiin Mikael kahden aikaan vanhemmilleni, mummolle ja papalle yökylään pitkästä aikaa. Käytiin sitten kahdestaan uuden Abc:n avajaisissa kakkukahvilla ja illalla mentiin leffaan katsomaan

Captain America: The Return of the First Avenger. Oli muuten jännä leffa, suosittelen!

Perjantaina nukuttiin pitkään, noustiin vasta puolen yhdentoista aikaan aamupäivästä. Syötiin tuhti aamupala ja suunnistettiin yhdessä kuntosalille vetämään tunnin treenit. Treenin jälkeen suihkuun plus pakollinen hiustenlaitto ja meikki, sitten nauttimaan hyvästä ruoasta Rossoon. Nam.
Kahdeksan aikoihin illalla haettiin lapsukainen kotiin ja pikkunen kävikin heti untenmaille. Mummolassa oli mennyt tosi kivasti, ruoka sekä uni oli maistunut hyvin ja muu aika olikin sitten leikitty ja hassuteltu.
Tämä vapaa tulikin todella tarpeeseen ja tuloksena siitä virkistyneet ja onnelliset vanhemmat. Nyt jaksaa taas ja koti tuntuikin liian hiljaiselta ja rauhalliselta ilman meidän menomiestä. :)



 


















                                                                                                                                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti